Scholen

Praktijk KwaRTet kan door basisscholen worden ingezet om leerlingen (voor een bepaalde periode) extra ondersteuning te bieden. Ook leerlingen die in aanmerking komen voor een onderwijsarrangement kunnen door mij geholpen worden. Graag kom ik naar uw school toe om het kind in zijn/haar vertrouwde omgeving te begeleiden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Vanaf het schooljaar 2021-2022 bied ik op de ochtenden ook leerlingbegeleiding in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs. Te denken valt aan extra instructie aan een klein groepje leerlingen rondom een bepaald onderwerp. Begeleiding aan individuele leerlingen, NT2-leerlingen en leerlingen die moeite hebben met concentratie en taakaanpak is ook mogelijk. Graag bespreek ik met uw school de mogelijkheden.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kind of wil je advies? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we de situatie en geef ik aan of en op welke manier ik jouw kind zou kunnen helpen.